Web Analytics Made Easy - Statcounter

این روزها وضعیت نقل و انتقالات مسکن و رهن و اجاره در مشهد مثل سال‌های قبل نابسامان است و هر میزان که به این موضوع بیشتر پرداخته می‌شود دقیقا کمتر نتیجه گرفته می‌شود. ۲۰ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۷ استانها خراسان رضوی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، بار دیگر تابستان در راه است، فصلی که برخی آن را با فراغت می‌شناسند و در تلاش هستند که بهترین برنامه‌‌ریزی را برای آن داشته باشند و البته برای برخی نیز تابستان فصل خوبی نیست و یادآور خاطرات خوبی برایشان نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای برخی تابستان یادآور زمانی است که باید بار دیگر یا طعم خانه به دوشی را بچشند و یا اینکه باید تمام دارایی و سرمایه و پس‌انداز خود را دوباره و دودستی تقدیم صاحبخانه کنند تا به آنها اجازه دهد یک سال دیگر در همان منزل مسکونی باقی بمانند.

این روزها بازار نقل و انتقالات مسکن در مشهد بار دیگر در حال داغ شدن است و بسیار از اکنون در تکاپو هستند که منزل مسکونی خود را تغییر دهند زیرا معتقدند صاحبخانه انصاف اندکی به خرج می‌دهد و مجبور هستند در نهایت منزل خود را تغییر دهند.

افزایش 10 تا 30 درصدی اجاره بها

یکی از شهروندان مشهدی که این روزها با گوشت و پوست و استخوان خود افزایش اجاره بها را لمس می‌کند می‌گوید: موعد اجاره خانه‌ام پایان تیرماه است اما صاحبخانه اعلام کرده باید 30 درصد اجاره بها را افزایش دهم و یا معادل همین مبلغ باید روی پول رهن خود قرار دهم.

وی ادامه می‌دهد: البته سال‌هاست که به این مسئله عادت کرده‌ایم و قرار نیست نظام جامع و هماهنگی هم برای قیمت‌گذاری و افزایش سالانه اجاره بها تعیین شود و دقیقا هر کس براساس سلیقه خود اجاره بها را افزایش می‌دهد.

این شهروند مشهدی خاطرنشان می‌کند: در این شرایط نمی‌توان به تعدیل قیمت‌ها امیدوار بود؛ تمامی صاحبخانه‌ها استدلالشان این است که هزینه‌های آنها اضافه شده اما مگر قرار است تمام بار افزایش هزینه‌های زندگی را مستاجران تقبل کنند.

تهران| تأکید فرماندار بهارستان بر ایجاد اشتغال از طریق بازآفرینی شهری و ساخت و ساز اصولی مسکنجزئیات افزایش تسهیلات ساخت مسکن اعلام شد/ بانک‌ها مانعی ندارندامضای قرارداد ساخت 100 هزار مسکن در زمین های نیروهای مسلح به زودی

بنگاه‌ها مقصر نیستند

بنگاه‌داران نیز در این شرایط خود را مستثنی می‌کنند و معتقد هستند که این روال بازار به سود آنها نیز نیست و خودشان هم از این شرایط شاکی هستند.

یکی از بنگاه‌داران منطقه 12 مشهد در این زمینه می‌گوید: همه تصور می‌کنند که ما املاکی‌ها از این شرایط سود می‌بریم در حالی که هر میزان این قیمت‌ها نوسان داشته باشد به همان نسبت ما نیز معاملات کمتری را اصطلاحا جوش می‌دهیم و قاعدتا عایدی و کمیسیون کمتری را در طول ماه دریافت می‌کنیم.

وی خاطرنشان می‌کند: این شرایط نه به سود مستاجر است و نه به سود مالک و نه به سود بنگاه‌دار؛ این سه مانند یک زنجیره به هم وصل هستند و اگر ضرری باشد برای همه است.

چاره چیست؟

بسیاری از مستاجران در این شرایط بار خانه به دوشی را به گردن می‌گیرند و حاضر هستند به مناطق پائین‌تر شهر بروند.

یکی از مستاجران که ملکی را برای دفتر کار در اجاره خود دارد در این زمینه می‌گوید: ظرف پنج سال اخیر، سه بار محل کار خود را تغییر داده‌ایم و در هر بار تغییر هم از مرکز شهر دورتر شده‌ایم و هم شرایط محلی که اجاره می‌کنیم بدتر شده و دسترسی به آن نیز سخت‌تر است.

وی ادامه می‌دهد: به‌ هر حال امید خاصی به حل این مسئله وجود ندارد و هر سال در این زمینه رسانه‌ها گزارش‌های متعددی را تهیه می‌کنند اما عملا هیچ عایدی برای مستاجر ندارد.

انتهای پیام/ح

R41347/P/S6,1188/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۰۹۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شفافیت ۱۰۰ درصدی تمامی معاملات مسکن از طریق سامانه خودنویس اجرایی شد

غلامی کارشناس سیاست گذاری مسکن در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه از خرداد ماه سال گذشته که سامانه خودنویس در راستای بهبود بازار اجاره مسکن راه اندازی شده است شاهد برقراری عدالت و شفافیت در معاملات بازار اجاره مسکن هستیم، گفت : سامانه خودنویس در حال حاضر نقش موثری در کاهش دلالی و سوداگری بازار اجاره مسکن داشته است.

وی افزود:  بازار اجاره مسکن در گذشته به دلیل آنکه این سامانه راه اندازی نشده بود با مشکلات بسیار زیاد از جمله افزایش دلالی و سوداگری روبرو بود که با راه اندازی این سامانه تمامی مشکلات در این بخش برطرف شده است.

او گفت: کاهش حق الزحمه های نجومی که توسط مشاوران املاک پیش این دریافت می شد با راه اندازی این سامانه برطرف شده و ما شاهد بهبود وضعیت معاملات در بخش اجاره هستیم.

غلامی تاکید کرد: با راه اندازی این سامانه  ما شاهد شفافیت ۱۰۰ درصدی معاملات مسکن در این بازار هستیم. 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • افزایش عجیب نرخ اجاره در شهر‌های جدید
  • سامانه خودنویس آرامش را به بازار اجاره مسکن تزریق کرد
  • پیش‌بینی از وضعیت بازار اجاره‌بها/ رشد قیمت در راه است یا بازار مهار می‌شود؟
  • بازار نابسامان اجاره مسکن در شهرهای جدید
  • با سامانه خودنویس امکان کنترل قیمت اجاره و حذف واسطه بین مالک و مستاجر فراهم خواهد شد
  • اجاره این خانه‌ها به دلار است؛ مستاجران خانه‌های دلاری چه کسانی هستند؟
  • تورم و گرانی مسکن زنگ خطر بحران را به صدا درآورد؛ 3 تصویر از افزایش قیمت مسکن
  • روند ثبت قرارداد‌های اجاره مسکن از طریق سامانه خودنویس کوتاه می‌شود
  • شفافیت ۱۰۰ درصدی تمامی معاملات مسکن از طریق سامانه خودنویس اجرایی شد
  • الزام نقره داغ کردن مالیاتی احتکارکنندگان مسکن